Få billig webhosting til din hjemmeside

Webhosting

Jeg har i flere år ville have en side på internettet, hvor jeg har lejlighed til at offentliggøre de forskellige ting, jeg arbejder med.

Problemet er bare, at jeg er mere kreativ til at lave keramik end jeg er med en computer. Projektet en del svært. Ord som templates virkede ret fjernt for mig.

I hvert fald indtil jeg med støtte fra en god ven satte mig ned for at få styr på sagen. Med kompetent vejledning var det overraskende nok ikke så besværligt.

Som det første skulle jeg have overblik over hvor min website skulle være. På det punkt var det væsentligt, at webhostingen var både billigt og stabilt. Der er rigtig mange forskellige muligheder. Mit første råd er at sætte sig ind i de adskillige webhoteller og så udvælge det, der føles korrekt for jer.

Jeg endte med et webhotel, der passede bedst til mine behov. Stedet virkede til at overskue og ikke særlig dyr. Det var også af stor betydning for mig, at webhotellet kan give support på dansk. Jeg kommunikerer ikke specielt godt på andre sprog.

Få dage efter var min website i luften. Jeg er meget glad over løsningen. I tilfælde af der opstår problemer, kan jeg hurtigt kontakte webhosten, og så modtager jeg altid professionel hjælp. Jeg har glædeligvis heller ikke oplevet nedbrud på min hjemmeside.

Jeg har overraskende nok allerede oplevet ret mange besøgende på mit website, og i dag ønsker jeg mig en mindre shop på nettet, hvor jeg kan tjene penge på en del af mine ting. Muligvis kunne det være en hel mindre levevej fremover. Jeg ønsker, at jeg kunne tjene kontanter nok til at kun lave det.

Mit råd til folk som mig, der drømmer om det samme som jeg: Gør det! Med omfattende hjælp var det faktisk ikke så besværligt. Der findes utrolig mange forskellige steder at vælge, og det er altafgørende at beslutte sig for den udbyder, der synes rette for jeres virksomhed.

Jeg er som sagt en del mere god til at strikke, end jeg er til teknik. Hvis jeg kan få en succes ud af det, så er jeg ikke i tvivl om, at de fleste kan tilsvarende.

Hvis der findes noget særligt, du er overbevisende dygtig til, så bør du vise verden det. En website er en speciel oplagt anledning for det. Hvis det synes omfattende, kan jeg anbefale at få en dygtig veninde eller for eksempel kusine til at assistere.